فهرست بستن

‘ایمنی COVID از پنجره خارج شده است’: مک دونالد در مسابقات سرویس گیر می کند | اخبار انگلستان

مک دونالد متعهد شد که پس از اینکه کارگران به اسکای نیوز گفتند ، رقابت پیروی از قوانین ایمنی COVID این زنجیره را غیرقابل کنترل می کند ، رقابت در “سرعت خدمات” را سرکوب خواهد کرد.

رستوران های قبل از همه گیری به طور منظم با یکدیگر رقابت می کردند و می توانستند داده های زنده و تابلوهای رهبران را در صفحه های آشپزخانه خود ببینند.

با این حال، مک دونالد انگلیس گفته بود که مسابقات نباید در طول COVID-19 برگزار شود تا همکاران بتوانند روی کار ایمن تمرکز کنند.

اکنون کارگران رستوران های منچستر بزرگ ، مرسی ساید ، یورکشایر جنوبی ، دربیشایر ، کمبریج شایر ، نورفولک و کنت با تحقیقات Sky News تماس گرفته اند.

اکثر آنها می گویند که آنها از نبود فاصله اجتماعی در بین کارکنان دلخور هستند ، برخی گفتند که بررسی دما از ماه ها قبل انجام نشده است و این شستن دست هر سی دقیقه اتفاق نمی افتاد همانطور که مک دونالد قول داده بود.

Northamptonshire که اکنون کارگری در Daventry است ، پیامی را که در اواسط فوریه دریافت کرد ، زمانی که هنوز میزان عفونت در انگلیس بسیار بالا بود ، به Sky News نشان داد و کارکنان را تشویق کرد “این شنبه را خرد کنند!”

تصویر مربوط به اواسط ماه فوریه از فروشگاه در Daventry
تصویر:
به نظر می رسد پستی در یک حساب فیس بوک فروشگاهی کارکنان را ترغیب می کند تا “این شنبه را خرد کنند!”

پیام موجود در یک حساب کاربری فیس بوک در فروشگاه ، آخرین زمان ارائه خدمات به مشتری را در حق رای خود به همکاران نشان می دهد و از آنها می پرسد: “چه کسی می تواند راتهول را از جایگاه اول بداند؟”

این کارگر گفت که رقابت ها اکنون دوباره به یک اتفاق “تقریباً روزانه” تبدیل شده اند.

آنها به اسکای نیوز گفتند: “این تقریباً هر روز یا در روزهای شلوغ ما اتفاق می افتد – هدف ما این است که ساعت رکورد را شکست دهیم و به عنوان رکورد Kyra شناخته می شود ، که بالاترین میزان فروش در یک ساعت است.

“هنگامی که فروشگاه من رکورد Kyra پیش بینی شد ، ما بالاترین میزان کارکنان را داشتیم که توانستیم رکورد را بزنیم – این باعث ایجاد فاصله اجتماعی نشد و به همین دلیل سایت باعث شد سایت کووید بی خطر.”

یکی دیگر از کارگران در چشایر تأیید کرد که آنها نیز از به خطر افتادن ایمنی آنها شکایت کرده اند. آنها همچنین تصویری از صفحه نمایش داده های زنده فروشگاه را به اشتراک گذاشتند که به گفته آنها در اکتبر 2020 گرفته شده است.

“در شلوغ ترین روزهای ما ، در همه جا [in the kitchen] گرفتار می شود … ما نیز هفتگی رکورد می زنیم ، فقط هفته گذشته یک روز رکورد زدیم … در یک قفل ، “آنها گفتند.

“شما در کشور رتبه بندی می کنید ، اما هدف شما این است که در طول روز در بالای گروه خود باشید.”

مشترک پادکست روزانه در Apple Podcasts ، Google Podcasts ، Spotify ، Spreaker شوید

این کارگر خاطرنشان کرد که مک دونالد انگلیس تلاش کرده است تا در آغاز جدیدترین قفل زمستانی ، مسابقات را متوقف کند اما گفت: “این دو روز به طول انجامید”.

این کارگر گفت که کارکنان بیشتری به آشپزخانه ها آورده شده اند تا در مسابقات بهتر عمل کنند و فاصله اجتماعی تقریباً غیرممکن است.

این کارمند به اسکای نیوز گفت که همکاران تحت فشار بوده و از سلامت روانی خوبی برخوردار نیستند زیرا ایمنی آنها “به سرعت غذا از پنجره بیرون رفته است”.

آنها افزودند: “واقعاً کنار آمدن با شیفت هایی از این دست بسیار دشوار است.”

“ما باید تغییری را ببینیم ، زیرا درست نیست ، حتی اگر فقط کارگران فست فود باشیم – شغل مورد تحسین بسیاری است.

“اما من به افرادی که همه دستمزدم را پرداخت می کنیم پرداخت می کنم تا فقط یک شیفت جمعه را با ما امتحان کنند. فقط یک.”

در اوایل این ماه ، مک دونالد تحقیقاتی را آغاز کرد و گفت که “بسیار نگران” تخطی از قانون COVID است ، اما افزود که اطمینان دارد که مربوط به تعداد بسیار کمی از 130،000 نفر است که در سراسر انگلستان و ایرلند استخدام می کند.

پس از حضور کارگران بیشتر و شکایت از شروع مجدد مسابقات ، سخنگویی به Sky News گفت: “ما تمام مسابقات Speed ​​of Service را در رستوران های خود متوقف کرده ایم ، بنابراین شنیدن این که در چند مورد به این موارد عمل نمی شود واقعاً ناامید کننده است. .

“از زمان آغاز همه گیری ، کاملاً واضح بودیم که ایمنی باید نسبت به سرعت در اولویت باشد و ما بلافاصله به دنبال نگرانی های مطرح شده خواهیم بود.

“ما همچنین اهمیت این موضوع را برای صاحبان امتیاز و رستوران های خود تکرار کرده ایم.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *