برای غذا خوردن برگردید بیرون؟ از تأثیر آب و هوای یک برگر مطلع شوید | اخبار اقلیم

از آنجا که محدودیت های COVID تمایل به بیرون رفتن برای غذا خوردن و آشامیدن را راحت می کند ، قابل درک است ، اما تأثیر آن چیزبرگر و پیمانه ای که ممکن است از منو بخاطر داشته باشید چیست؟

زیرا وقتی صحبت از آلایندگی می شود ، همه برگرها یکسان ایجاد نمی شوند.

در اینجا میزان تولید گازهای گلخانه ای در تولید برگر شما هنگام تهیه مواد اولیه از انگلیس و اروپا وجود دارد.

اما یک وعده غذایی مشابه که در آمریکای لاتین تهیه می شود ، سه برابر آنچه در اروپا تولید می شود ، تولید گازهای گلخانه ای می کند.

پس چرا در اینجا غذا و نوشیدنی سبزتر شده است؟

انتشار گازهای گلخانه ای (GHG) از تولید مواد غذایی در سراسر جهان متفاوت است. بر اساس اطلاعات انتشارات انتشارات اتحادیه اروپا برای تحقیقات جهانی جو ، عمده تولید گازهای گلخانه ای از سیستم غذایی از کشورهای در حال توسعه مانند چین ، هند ، برزیل و اندونزی ناشی می شود.

در واقع ، كشورهای در حال توسعه برای داشتن فضایی برای چرای گاو و رشد محصولات زراعی ، مجبورند زمین را دگرگون كنند. پاکسازی جنگل ، جنگل ها و جنگل ها باعث آزاد شدن کربن در جو می شود. در کشورهای صنعتی ، جنگل زدایی اغلب قرن ها پیش اتفاق می افتاد.

همچنین مقدار زیادی آزادسازی کربن از تخریب خاک در کشورهای در حال توسعه به دلیل تغییر زمین و شیوه های کشاورزی وجود دارد. این در نمودار زیر به عنوان “کاربری و تغییر کاربری زمین” (LULUC) نشان داده شده است.

کشورهای صنعتی در حال حاضر دارای مزارع حاصلخیز و همچنین فناوری و مقررات بهتری هستند که همگی به انتشار کمتر از کاربری زمین کمک می کنند.

طبق گزارشی از مرکز تحقیقات مشترک کمیسیون اروپا ، مقدار زیادی از این کاربری ها تغییر کرده و انتشارات ناشی از آن می تواند به مصرف مواد غذایی در کشورهای صنعتی مرتبط باشد. نیازهای غذایی جهان صنعتی به پاکسازی زمین برای تولید مواد غذایی در کشورهای در حال توسعه دامن می زند.

با این حال همه اخبار بد نیست.

جمعیت جهان از سال 1960 بیش از دو برابر شده است. کل انتشارات جهانی به بالاترین حد خود رسیده است.

با توجه به ارائه دهنده اطلاعات علوم آب و هوا Climate Watch ، اما کارایی در تولید محصولات کشاورزی منجر به کاهش انتشار هر فرد از بخش در همان مدت شده است.

هیچ دلیلی وجود ندارد که تولید مواد غذایی کارآمدتر شود. به عنوان مثال در ایالات متحده ، محصولات اصلاح شده ژنتیکی ، که از منابع کمتری برای تولید محصول مشابه استفاده می کنند ، افزایش یافته است.

بر اساس گزارش آژانس آماری اتحادیه اروپا یورواستات ، کاهش کلی تعداد دام ، کاهش مصرف کودهای پایه نیتروژن ، و همچنین اشکال بهتر مدیریت کود منجر به کارآیی بیشتر محصولات کشاورزی در اروپا شده است.

اگرچه این داده ها ممکن است دلگرم کننده باشد ، اما مطالعه کمیسیون اروپا همچنین تخمین زده است که صنایع غذایی مسئول یک سوم انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با فعالیت های انسانی هستند.

و افزایش قابل توجه انتشار گازهای گلخانه ای از بخش های غیرکشاورزی ، مانند انرژی و صنعت ، هنوز هم دلیلی برای هشدار است.

نمایش روزانه آب و هوا در ساعت 6.30 عصر و 21.30 بعد از ظهر دوشنبه تا جمعه از Sky News ، وب سایت و برنامه Sky News ، از YouTube و Twitter پخش می شود.

یک نسخه دیجیتالی هفتگی در تمام سیستم عامل های اجتماعی Sky News ، از جمله Snapchat ، Facebook و Instagram منتشر می شود.

پادکست همراه ، ClimateCast ، در مورد موضوعاتی که در هفته ارائه می شود ، عمق بیشتری پیدا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *