فهرست بستن

“درخشش امید” برای آبجوسازی ها پس از بازگشایی میخانه انتظارات را شکست داد | اخبار تجارت

افزایش “باورنکردنی” تقاضا برای آبجو چلیپایی پس از قفل “یک بارقه امید” را برای صنعت میخانه میخانه های انگلستان ارائه می دهد.

تولید پس از آنکه برخی از تخم های موجود در میخانه ها در ماه گذشته پس از بازگشایی ، دست کم گرفتند ، تولید در کارخانه های آبجو سازی افزایش یافته است.

این تقاضا به این معنی بود که کارخانه آبجوسازی تیموتی تیلور در کیگلی ، غرب یورکشایر ، یکشنبه آخر هفته گذشته و برای اولین بار در تاریخ 163 ساله خود ، دم می کشد.

کارخانه آبجوسازی ، که بیشتر به دلیل آلاچیق Landlord شناخته می شود ، سال گذشته 1.3 میلیون پوند از دست داد و مجبور شد 600 هزار پوند آبجو بپردازد زیرا کل بخش مهمان نوازی برای زنده ماندن از بیماری همه گیر جنگید.

مدیر اجرایی تیم دیویی گفت Sky News پیش بینی ها در سراسر صنعت بسیار محافظه کارانه است.

“دو هفته گذشته ما حجم مشابه کارهایی را که در همان دو هفته 2019 انجام دادیم انجام داده ایم ، بنابراین در مقابل پیش بینی هایی که مردم به ما می دهند باورنکردنی است.

“بطری های ما (فروش) در حین قفل کردن 50٪ افزایش یافته است ، اما واقعیت این است که مردم واقعاً یک پیمانه مناسب می خواهند و تنها راهی که می توانید در یک میخانه بدست آورید – نمی توانید آن را در خانه تکرار کنید و بنابراین پنت وجود دارد تقاضا

وی افزود: “من نمی خواهم پیروزمندانه بنظر بیایم.” “این بسیار عالی است که ما در حال انجام مشاغلی هستیم که انجام می دهیم – اما من می دانم که تعداد زیادی از تولیدکنندگان آبجو وجود دارند که چنین نیستند.”

کارخانه های بزرگ تولید کننده فوراً تولید خود را افزایش می دهند و تولید مارک های برتر از جمله Birra Moretti و Amstel را محدود می کنند.

کارخانه آبجو نمک در سالتایر
تصویر:
کارخانه آبجو نمک در سالتیر

یک هفته پس از برجسته شدن کمبودها ، Heineken ، صاحب این دو مارک ، به Sky News گفت که آنها هنوز هم سخت تلاش می کنند تا تجهیزات اضافی را از سرزمین اصلی اروپا تهیه کنند.

سخنگوی گفت: “علیرغم اینکه تنها 40٪ از میخانه ها قادر به باز کردن مکان های خارج از منزل هستند ، ما فروش مشابه فروش در آوریل عادی را با باز بودن همه میخانه ها تجربه می کنیم.

“بنابراین ما به طور موقت مقدار Birra Moretti و Amstel را که میخانه ها می توانند سفارش دهند محدود کرده ایم. تمام کارخانه های آبجوسازی ما در حال کار کردن با آبجو هستند و ما در حال تهیه آبجو اضافی از اروپا هستیم.”

در کارخانه آبجو نمک در سالتایر که در سال 2018 تاسیس شد ، آنها به سطح تولید قبل از COVID بازگشتند و انتظار دارند هفته آینده رکورد فروش خود را بشکنند.

نادر زائری ، کارگردان ، به اسکای نیوز گفت: “شگفت آور است که مردم چقدر حاضر شده اند هفته گذشته در سرما ، باران ، حتی تگرگ بنشینند.

“بدون شک مردم از رفتن و دیدن یکدیگر ناامید شده اند.”

وی افزود: “این امر باعث می شود تا نتوانیم برخی از مارک های اصلی را بدست آوریم اما مردم را به سمت آبجوهای محلی تر ما سوق داده است ، که برای ما خوب است.

“من می گویم این فقط یک تشکر بزرگ از مردم انگلیس است که به عناصر رشادت ورزید و به میخانه بازگشت.”

میخانه ها در انگلستان ، اسکاتلند و ولز از 17 مه اجازه فعالیت در داخل خانه را دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *