فهرست بستن

متخصصان 4000 پوند بطری شراب را که یک سال را در فضا گذرانده است ، مزه می کنند – و طعم آن را نشان می دهند | اخبار جهان

محققان در بوردو در حال تجزیه و تحلیل دوازده بطری شراب فرانسوی و تکه های انگور هستند که پس از گذراندن یک سال در ایستگاه فضایی بین المللی به زمین بازگشته اند.

هدف از این مأموریت فضایی بخشی از تلاش طولانی مدت برای مقاوم سازی گیاهان روی زمین در برابر تغییرات آب و هوایی و بیماری ها با قرار گرفتن در معرض فشارهای جدید و درک بهتر روند پیری ، تخمیر و حباب های شراب بود.

با چشیدن یک نوع ، 12 خبره از یکی از شراب های سفر به فضا نمونه برداری کردند و بطری 5000 یورویی (4،312 پوند) Chateau Petrus Pomerol را بهمراه یک بطری از همان محصول قبلی که در یک انبار مانده بود ، مزه چشم بستند. .

یک بطری شراب قرمز پتروس که یک سال در ایستگاه فضایی بین المللی به دور دنیا می چرخید.  عکس: AP
تصویر:
یک بطری Chateau Petrus Pomerol یک سال را در ایستگاه فضایی بین المللی به دور دنیا گذراند. عکس: AP

نیکولاس گائوم ، مدیر عامل و بنیانگذار شرکت تنظیم کننده آزمایش ، Space Cargo Unlimited ، گفت: “اشک من چشمانم است” ، زیرا بطری ها با دقت در موسسه تحقیقات شراب و انگور در بوردو باز نمی شدند.

وی گفت: “هنگامی كه شراب را در معرض قرار می گیرید ، هنگامی كه سلول ها ، گیاهان را در معرض محیطی بدون جاذبه قرار می دهید … ما استرس فوق العاده ای را برای هر گونه زنده ایجاد می كنیم.”

جین آنسون ، متخصص شراب و نویسنده مجله The Decanter ، گفت شراب باقیمانده روی زمین طعم “کمی جوانتر از شراب موجود در فضا” است.

دکتر مایکل لبرت ، زیست شناس از دانشگاه فریدریش-الکساندر-آلمان گفت: تجزیه و تحلیل شیمیایی و بیولوژیکی روند پیری شراب می تواند به دانشمندان اجازه دهد راهی برای پیر شدن مصنوعی کودهای خوب پیدا کنند.

صدها قطعه از انگورهای Merlot و Cabernet Sauvignon نه تنها همه از این سفر جان سالم به در بردند ، با وجود نور و آب محدود ، رشد سریع تری از انگورهای زمین نیز داشتند ، اما برای تعیین علت این امر خیلی زود است.

تکه های انگور که یک سال در ایستگاه فضایی بین المللی به دور دنیا می چرخیدند.  عکس: AP
تصویر:
تکه های انگور که یک سال در مدار زمین بودند نیز به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال شد. عکس: AP

دکتر لبرت گفت که این می تواند به دانشمندان کمک کند تا انگورهای محکم تری را در زمین ایجاد کنند – و زمینه را برای پرورش انگور و شراب سازی در فضا فراهم کند.

بعلاوه ، او گفت ، “انگور … برای فضانوردان بسیار سالم است.”

اما طعم شراب کیهانی چگونه بود؟

فرانک دوبوردیو ، متخصص زراعت و انیولوژیست مستقر در بوردو ، متخصص در مورد مطالعه شراب و شراب سازی ، گفت: “برای من ، تفاوت بین فضا و شراب زمین … تعریف آن آسان نبود.”

با 12 چشیدن طعم یک نوع ، یکی از شراب های سفر به فضا را نمونه گرفتند.  عکس: AP
تصویر:
با 12 چشیدن طعم یک نوع ، یکی از شراب های سفر به فضا را نمونه گرفتند. عکس: AP

محققان گفتند که هر یک از 12 شرکت کننده در جلسه واکنش فردی داشته اند.

کارشناسان گفتند که این شراب طعم گلبرگهای گل سرخ را دارد ، بوی یک آتش سوزی یا چرم پخته شده می دهد و با “رنگ نارنجی سوخته” می درخشد.

“چیزی که روی زمین باقی مانده بود ، برای من ، هنوز کمی بسته تر بود ، کمی تاننیک ، کمی جوان تر بود. و آن که در فضا قرار گرفته بود ، تانن نرم شده بود ، طرف مواد معطر گلدار بیشتر بیرون ، “خانم آنسون گفت.

اما خواه این محصول پرنده فضایی باشد یا زمینی باشد ، وی گفت: “هر دو زیبا بودند.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *